Info - Hornbach Hammerrun
15711
page-template-default,page,page-id-15711,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Info

YippiejajaYippieYippieYeah!
Het is bijna zover, zaterdag doe jij mee aan de HORNBACH Hammerrun 💪🏻 ! Ben je er klaar voor?

Op deze pagina vind je alle praktische informatie om jouw dag zo onvergetelijk mogelijk te maken.
Heb je nog andere vragen? Stel ze per e-mail via: info@hornbachhammerrun.nl.

Adres: Nieuwgraaf 18, 6921 RJ, Duiven.

 

Ticket

Op je e-ticket staat de tijd waarop jij zal starten aan de HORNBACH Hammerrun, voor het geval je het vergeten bent 😉.
Je kunt je ticket uitgeprint meenemen, maar je mag het ook op jouw mobiele telefoon laten zien bij de check-in. Zorg ervoor dat niet alleen de QR-code zichtbaar is op je telefoon, maar ook de andere info, zoals starttijd en de naam van de ‘wave’ waaraan je deelneemt.

 

Parkeren
Parkeren kan in de buurt van de nieuwe HORNBACH-vestiging.  Bij de Makro zijn er een aantal plekken voor ‘Hammerrunners’ gereserveerd. Vanaf de parkeerplaats van de Makro is het nog geen 100 meter lopen naar de start van de Hammerrun. Het adres van Makro Duiven is: Nieuwgraaf 28, 6921 RJ Duiven

Zijn de parkeerplaatsen bij de Makro vol? Geen nood, er is parkeerplek genoeg op het industrietrein in de buurt.

 

OV

De HONRBACH Hammerrun is uitstekend te bereiken met het OV. Vanaf station Duiven neem je Bus 61 richting Westervoort Station/Duiven Centerpoort Noord. Bij de bushalte ‘IKEA Duiven’ spring je uit de bus, de halte ligt nog geen 100 meter van het HORNBACH Hammerrun-terrein vandaan.

 

Fiets

Kom je met de fiets? Lekker sportief en alvast een goede warming-up. Klasse! 👊🏻!  Bij HORNBACH Duiven is voldoende parkeerruimte voor fietsen beschikbaar. Let wel op de lopers als je op het terrein bent.

 

Kom op tijd!

Ben lekker op tijd aanwezig, we adviseren je minimaal een uur voor de start van jouw wave aanwezig te zijn! Zo heb je alle tijd om de vorige groep renners aan te moedigen, in te chekcen, rustig omkleden, een goede warming-up etc. We beloven dat je je niet hoeft te vervelen tot de start van jouw wave!

 

Kleding & Schoenen 👟De laatste weersverwachting is 8 graden ⛅️ met een minimale kans op regen. Kleed je hierop volgens je eigen inschatting, maar wij raden voldoende beschermende kleding aan (lange mouwen en een lange broek of een short met compressie kousen).
De ondergrond van de Hammerrun is asfalt, de keuze voor trailschoenen/reguliere hardloopschoenen is aan jou.

 

Family Waves

Om 13:00 uur start de Family Wave ‘BOUTJES’ en om 14:00 uur start de Family Wave ‘SCHROEFJES’. In deze waves kunnen de kleine ‘Hammerrunners’ vanaf 8 jaar onder begeleiding van een volwassene deelnemen. Let extra goed op de kinderen, luister goed naar de instructies van de Hammerrun-Crew en wijk niet af van het parcours. Neem voldoende warme droge kleding mee voor na de run.

 

Bagage, omkleden en vieze kledingEr is gratis bewaakte tasafgifte en omkleedruimte aanwezig. Let op: deze is beperkt. Laat zoveel mogelijk spullen achter in je auto, die je dichtbij kunt parkeren. Je wordt gegarandeerd vies en modderig tijdens de HORNBACH Hammerrun. Een setje schone droge warme kleding, schoenen, handdoek en een vuilniszak (om de vieze, modderige kleding na afloop in te doen) zijn heel erg aan te raden‼️
Er is geen afspoelplek aanwezig.

 

Veiligheid & plezier‼️

Deelname aan de HORNBACH Hammerrun is op eigen risico. Zorg voor je eigen veiligheid en die van je mede deelnemers. De HORNBACH Hammerrun is geen wedstrijd, het gaat erom dat iedereen een waanzinnige dag beleeft!

Let op elkaar en help andere deelnemers waar nodig, dat maakt het alleen maar leuker!
Heb respect voor de (prachtige) nieuwe HORNBACH-vestiging en deponeer afval in de daarvoor bestemde afvalbakken.

 

Het parcours is iedere startwave een uur geopend.
Geef gas en ren zoveel mogelijk rondjes in een uur tijd. Per ronde ontvang je een HORNBACH Hammerrun-stempel op jouw lichaam. Je mag tot 15 minuten voor het einde van jouw startwave aan een nieuwe ronde beginnen. 

 

Toeschouwers

Toeschouwers zijn van harte welkom! Zij kunnen gratis het evenemententerrein bezoeken en jouw inspanningen komen bekijken en vastleggen!

 

Food & Drinks 

Er is eten en drinken verkrijgbaar rondom start/finish.

 

Parcours

Alvast weten wat je te wachten staat? Hieronder zie je een voorproefje!